Lego Harry Potter – První lekce létání 76395

Kód zboží:
5702017006185

Cena:
1 239 Kč
Aktualizováno: 15. 5. 2024 7:39:20
 Lego Harry Potter – První lekce létání 763951 Lego Harry Potter – První lekce létání 763952 Lego Harry Potter – První lekce létání 763953 Lego Harry Potter – První lekce létání 763954 Lego Harry Potter – První lekce létání 763955 Lego Harry Potter – První lekce létání 763956 Lego Harry Potter – První lekce létání 763957 Lego Harry Potter – První lekce létání 763958

Hledáte vzrušující hračku pro fanoušky Harryho Pottera? Sada LEGO® Harry Potter Bradavice™: První lekce létání (76395) umožňuje dětem cvičit létání na koštěti a famfrpál a je nekonečně přestavitelná.

Kouzelná dobrodružství ve světě Harryho Pottera
Funkce levitujícího koštěte umožňuje dětem znovu vytvořit slavnou scénu z lekce létání z filmu „Harry Potter a Kámen mudrců“ a vymýšlet si vlastní vzdušná dobrodružství. Pomocí tří dlouhých průhledných pák mohou mladí stavitelé zvednout minifigurky Madam Hooch, Draca Malfoye a Nevilla Longbottoma (s jeho drahocenným posilovačem) na jejich košťata.Model lze rozdělit do pěti samostatných modulů, včetně místnosti s famfrpálovým pohárem a skladu s tréninkovým vybavením pro čarodějnice a čaroděje. Sada obsahuje také další překvapení: exkluzivní minifigurku profesora Quirrella se zlatým výročím a dva náhodné dílky karet čarodějů. Navíc jej lze rozšířit a vytvořit tak kompletní model bradavického hradu.

  • LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™: První lekce létání (76395) je všestranná a vzrušující sada létajícího koštěte, která potěší každého fanouška filmů o Harrym Potterovi.
  • Obsahuje minifigurky Nevilla Longbottoma, Draca Malfoye a Madam Hooch a navíc 5 sestavitelných a přestavitelných místností, včetně famfrpálové místnosti s poháry a skladiště vybavení.
  • Díky třem dlouhým průhledným pákám mohou děti znovu vytvořit slavnou filmovou scénu lekcí létání, vymýšlet vlastní nebeská dobrodružství a cvičit famfrpál.
  • Mladí kouzelníci a fanoušci Harryho Pottera ve věku od 7 let budou potěšeni touto kouzelnou sadou, která obsahuje postavy a místa známá z filmu.
  • Sada měří přes 15 cm na výšku, 20 cm na šířku a 6 cm do hloubky a lze ji snadno kombinovat s dalšími sadami LEGO® Harry Potter™.
  • Tato sada je součástí kolekce autenticky detailních modulárních sad, které mohou děti stavět, spojovat a přestavět, aby vytvořily svůj vlastní model bradavického hradu.
  • Obsahuje exkluzivní zlatou minifigurku profesora Quirrella oslavující 20. výročí magické série LEGO® Harry Potter™. Sada také obsahuje dvě náhodné karty čarodějů, které můžete sesbírat (celkem 16).
  • Hračky LEGO® Harry Potter™ obsahují milované postavy, neobvyklá stvoření a známá místa pro fanoušky oblíbené filmové série. Tyto sady jsou perfektním dárkem pro každé dítě, které chce pocítit kouzlo filmů.
  • Stavebnice LEGO® splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že kostky jsou konzistentní, konzistentní a pokaždé je lze snadno spojovat a rozebírat – je tomu tak již od roku 1958.
  • LEGO® dílky padají, zahřívají se, drtí, kroutí a zkoumají mnoha dalšími způsoby. Díky tomu si můžete být jisti, že splňují přísné celosvětové bezpečnostní normy.
Lego Harry Potter – První lekce létání 76395
Názor k produktu:

Nadpis názoru:


Vaše jméno* :


Váš email:
Váš názor* :

Odeslat váš názor
Nákupní koš byl aktualizován.

Zobrazit nákupní koš