TM Toys Bluey Set Caravan + figurka psa 13086

Kód zboží:
630996130865

Cena:
1 289 Kč
Můžeme dodat 30.04.24 (úterý)
Aktualizováno: 29. 4. 2024 1:32:15
TM Toys Bluey Set Caravan + figurka psa 130861TM Toys Bluey Set Caravan + figurka psa 130862TM Toys Bluey Set Caravan + figurka psa 130863TM Toys Bluey Set Caravan + figurka psa 130864TM Toys Bluey Set Caravan + figurka psa 130865TM Toys Bluey Set Caravan + figurka psa 130866

Bluey je nesmírně roztomilý a vtipný seriál o rodině čtyř veselých psů, který ukazuje, jak kreativní hra pomáhá rozvíjet dětskou fantazii. Blue, australská fenka Blue Heeler, má spoustu zajímavých nápadů a miluje, když je každodenní život doma plný veselých dobrodružství. Spolu se svou mladší sestrou Bingo objevuje svět hrou, překonává strachy a zkouší role dospělých.Nic nedělá sestrám větší radost, než když zapojí jejich rodiče – zvláště otce. Chiliina máma se nedávno vrátila do práce a Banjiho táta se stará o děti při práci z domova. Ale i když by si rád myslel, že je vždy velení, jsou to dívky, kdo diktuje pravidla, když spolu hrají – a ještě víc!

Vstupte do světa dobrodružství šťastné psí rodiny a proměňte každodenní život v nekonečná fantasy dobrodružství s fantastickou řadou hraček Bluey. K dispozici jsou sady figurek, rodinné auto a dům, které vám umožní znovu vytvořit filmové příběhy a vytvořit si vlastní dobrodružství.

Karavan je sada plná atrakcí, která dětem umožní zažít nádherné prázdninové dobrodružství společně s oblíbenými pohádkovými postavičkami. V této rozkládací sadě je místo pro celou rodinu. Sklopte střechu a odkryjte druhé patro a útulné palandy. Otočte zadní část přívěsu a odkryjte kuchyň. Co se peče v troubě? Otevřete a uvidíte!Posaďte figurky na židle kolem stolu a připravte se na večeři nebo opékejte marshmallow nad táborákem. Ozdobte karavan přiloženým archem samolepek. Sada Bluey - Caravan obsahuje 7 hracích dílků a je kompatibilní s rodinným vozem Healer 4WD (prodává se samostatně).Připevněte k němu karavan a táhněte ho po dálnici, když jedete na výlet. Sada obsahuje jednu figurku Jeana Luca, vysokou 6,3 cm, s pohyblivými pažemi a tělem.

Vlastnosti produktu:

  • Karavan s kuchyní, ložnicí a jídelním koutem
  • Skládací střecha odhaluje další úroveň hry
  • Sada se 7 doplňky a pohyblivou figurkou psa
  • Přívěs kompatibilní s Bluey's Family Healer 4WD

TM Toys Bluey Set Caravan + figurka psa 13086
Rozměry: 36 x 30 x 13cm
Názor k produktu:

Nadpis názoru:


Vaše jméno* :


Váš email:
Váš názor* :

Odeslat váš názor
Nákupní koš byl aktualizován.

Zobrazit nákupní koš