TM Toys Bluey hrací sada dům + figurka Bluey 17614

Kód zboží:
630996176146

Cena:
1 109 Kč
Aktualizováno: 19. 5. 2024 12:08:33
TM Toys Bluey hrací sada dům + figurka Bluey 176141TM Toys Bluey hrací sada dům + figurka Bluey 176142TM Toys Bluey hrací sada dům + figurka Bluey 176143TM Toys Bluey hrací sada dům + figurka Bluey 176144TM Toys Bluey hrací sada dům + figurka Bluey 176145TM Toys Bluey hrací sada dům + figurka Bluey 176146

Bluey je mimořádně okouzlující a vtipný seriál o rodině čtyř veselých psů, který ukazuje, jak kreativní hra pomáhá rozvíjet dětskou představivost. Blue, fenka australské Blue Heeler, má spoustu zajímavých nápadů a miluje, když je každodenní život doma plný zábavných dobrodružství. Spolu se svou mladší sestrou Bingo objevuje svět hrou, překonává strachy a zkouší role dospělých. Nic nedělá sestrám větší radost, než když do svých her zapojí jejich rodiče – zvláště tátu. Czila matka se nedávno vrátila do práce a Banjiin otec se stará o děti při práci z domova. Ale ačkoliv by si rád myslel, že vždy velí, jsou to dívky, kdo diktuje podmínky při společných hrách – a nejen to!

Vstupte do světa dobrodružství veselé psí rodiny a proměňte každodenní život v nekonečná fantasy dobrodružství s fantastickou řadou hraček Bluey. K dispozici jsou sady figurek, rodinné auto a dům, které vám umožní znovu vytvořit filmové příběhy a vytvořit si vlastní dobrodružství.

Přehrajte si své oblíbené scény ze série a hrajte si s Blueym. Spát v ložnici? Svačina v kuchyni? Nebo možná čůrat v koupelně? Tři herny, kde může Bluey trávit čas. V oddělených místnostech bude dostatek místa pro Bluey a její rodinu. Získejte celou sbírku figurek Bluey Rodzinka a přidejte do svého rodinného domu ještě více zábavy!

Vlastnosti produktu:

  • Rodinný dům Bluey má dostatek prostoru na hraní s figurkami,
  • Otevírací dveře, velký přední panel, který se po otevření stává venkovní terasou
  • 3 pokoje: kuchyně, koupelna a ložnice
  • Dekorativní grafika na stěnách, odnímatelný nábytek jako postel, 2 židle, stůl a toaleta
  • V domě je také figurka Bluey
  • Figurka pohybuje tlapkami a umí sama sedět a stát
  • Domeček s praktickou rukojetí
TM Toys Bluey hrací sada dům + figurka Bluey 17614
Rozměry: 29 x 23 x 9cm
Názor k produktu:

Nadpis názoru:


Vaše jméno* :


Váš email:
Váš názor* :

Odeslat váš názor
Nákupní koš byl aktualizován.

Zobrazit nákupní koš